CI field on ticket creation

Moderator: crythias

Post Reply
VCSousa
OTRS newbie
Posts: 17
Joined: 05 Feb 2020, 17:45
OTRS Version?: OTRS6
Real Name: Ruben Sousa
Company: Greenyard

CI field on ticket creation

Post by VCSousa »

Hello everyone,

Is there a way or an addon that allow me to add a field, or 2 on ticket creation to chose a CI to link?

I'm using OTRS CE 6 on CentOS 7

skullz
OTRS wizard
Posts: 320
Joined: 24 Feb 2012, 03:58
OTRS Version?: OTRS 6
Real Name: Skullz
Contact:

Re: CI field on ticket creation

Post by skullz »


VCSousa
OTRS newbie
Posts: 17
Joined: 05 Feb 2020, 17:45
OTRS Version?: OTRS6
Real Name: Ruben Sousa
Company: Greenyard

Re: CI field on ticket creation

Post by VCSousa »

Hi skullz,

I alredy have it, but it isn't linking de CIs to the ticket.

skullz
OTRS wizard
Posts: 320
Joined: 24 Feb 2012, 03:58
OTRS Version?: OTRS 6
Real Name: Skullz
Contact:

Re: CI field on ticket creation

Post by skullz »

VCSousa wrote:
29 Jun 2020, 10:12
Hi skullz,

I alredy have it, but it isn't linking de CIs to the ticket.
Check the system configuration that come with the addon..
I think there is a option to turn on auto link.

VCSousa
OTRS newbie
Posts: 17
Joined: 05 Feb 2020, 17:45
OTRS Version?: OTRS6
Real Name: Ruben Sousa
Company: Greenyard

Re: CI field on ticket creation

Post by VCSousa »

skullz wrote:
29 Jun 2020, 12:33
VCSousa wrote:
29 Jun 2020, 10:12
Hi skullz,

I alredy have it, but it isn't linking de CIs to the ticket.
Check the system configuration that come with the addon..
I think there is a option to turn on auto link.

Thats true and i found it. For someone on the future with the some trouble, could check it the follow:

Ticket::EventModulePost###ITSMConfigItemLinkAdd

skullz, could you check your Git, i put an issue on MSTeams Connector Module

VCSousa
OTRS newbie
Posts: 17
Joined: 05 Feb 2020, 17:45
OTRS Version?: OTRS6
Real Name: Ruben Sousa
Company: Greenyard

Re: CI field on ticket creation

Post by VCSousa »

I figure thats it only work on ticket creation. It is possible to put it working on notes to?

Post Reply