Dynamic Field Sublevel many fields issue

Moderator: crythias

Post Reply
itxali
OTRS newbie
Posts: 1
Joined: 10 Oct 2019, 08:54
OTRS Version?: 6.0.20
Real Name: Muhammad Ali
Company: RATS

Dynamic Field Sublevel many fields issue

Post by itxali » 10 Oct 2019, 11:36

Dear OTRS Team,

Need help in OTRS Dynamic field we need very detailed information in 1 dynamic field as shown in attached Fig 1.
As in Fig1 this is only one location, we need to add 6 more like these in this same dropdown menu, it is very difficult to add these fields from Dynamic field from admin web GUI menu please see fig2.
We have to ad so many sublevels to make more dropdown menus, is there any short way to do this.

Please help have to complete this urgently.


Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

root
Moderator
Posts: 1807
Joined: 18 Dec 2007, 12:23
OTRS Version?: 4/5/6
Real Name: Roy Kaldung
Company: Znuny Inc.
Contact:

Re: Dynamic Field Sublevel many fields issue

Post by root » 10 Oct 2019, 11:53

Hi,
itxali wrote:
10 Oct 2019, 11:36
Dear OTRS Team
This forum is handled by volunteers and has NO relationship with the vendor.

AFAIK there's no easier way for the Community Edition. If it's really urgent you should consider professional help/support.

- Roy
OTRS 4/5/6 CentOS / RHEL / Debian / SLES / MySQL / PostgreSQL / Oracle / OpenLDAP / Active Directory / SSO

You need professional services? Check out https://www.znuny.com/

crythias
Moderator
Posts: 10108
Joined: 04 May 2010, 18:38
OTRS Version?: 5.0.x
Location: SouthWest Florida, USA
Contact:

Re: Dynamic Field Sublevel many fields issue

Post by crythias » 13 Oct 2019, 22:28

You're asking for help to make a horrible user experience.

Click for the first thing.
Wait for it to load.
Click/drag/find the first entry in hundreds of entries
Click it
Get the next list/wait for it to load
Click/drag/find the next entry in hundreds of entries
Click it
...
viewtopic.php?t=23177 might be of interest, but it's very old and probably doesn't work anymore.

It's strongly suggested that you consider creating some sort of fuzzy search rather than dropdown lists.
OTRS 5.0.x (private/testing/public) on Linux with MySQL database. Also on github.
Please edit your signature to include your OTRS version, Operating System, and database type.
Click Subscribe Topic below to get notifications. Consider amending your topic title to include [SOLVED] if it is so.
Need help? Before you ask

jojo
Moderator
Posts: 14592
Joined: 26 Jan 2007, 14:50
OTRS Version?: Git Master
Contact:

Re: Dynamic Field Sublevel many fields issue

Post by jojo » 13 Oct 2019, 22:31

you can use Dynamic Field from CI, Dynamic Field Webservice or Dynamic Field Database which are all available as commercial modules. But no easy way in the ((OTRS)) Community Edition
"Production": OTRS™ 7, STORM powered by OTRS
"Testing": ((OTRS Community Edition)) and git Master

Never change Defaults.pm! :: Blog
Professional Services:: http://www.otrs.com :: enjoy@otrs.com :: Share your ideas

Post Reply