CIs in CustomerUserInformation

Moderator: crythias

Post Reply
oligor77
OTRS newbie
Posts: 3
Joined: 10 Sep 2018, 09:14
OTRS Version?: 6.0.10
Real Name: Oliver Kobrow
Company: Benchmark IT Services

CIs in CustomerUserInformation

Post by oligor77 » 10 Sep 2018, 16:33

Hi,
i have seen the possibility that for example a Computer has a owner option. Now i saw that in the Customer User Information a widget with assigned CI from the CMDB should be listed. But there still are everything filled with 0 and i cant figure out how it is possible to link this information so they were listed here.

Thank you for advise.

With kind regards,
Oligor77

wurzel
OTRS guru
Posts: 2476
Joined: 08 Jul 2010, 22:25
OTRS Version?: 6.0.x

Re: CIs in CustomerUserInformation

Post by wurzel » 10 Sep 2018, 20:47

Hi,

AFAIK this requires a (commercial) addon. I never got this running in ((OTRS)) Community Edition

Florian
    ((OTRS)) Community Edition 6.0.x, LAMP LIVE auf Debian 9
    OTRS 6 Managed Silver

    -- Ich beantworte keine Forums-Fragen PN - No PN please

    I won't answer to unfriendly users any more. A greeting and regards are just polite.

    Post Reply