Tables in FAQ

Moderator: crythias

Post Reply
Laurens
OTRS newbie
Posts: 18
Joined: 26 Apr 2016, 08:23
OTRS Version?: 5.0.4
Real Name: Laurens Van Acker
Company: Myriade N.V.

Tables in FAQ

Post by Laurens » 08 Mar 2018, 13:02

Hi

We want to use tables in the FAQ module.
There is no button for it and if we insert it using HTML, it's filtered out.
Can we disable this filter or do you have a better solution?

Thanks
Laurens

Laurens
OTRS newbie
Posts: 18
Joined: 26 Apr 2016, 08:23
OTRS Version?: 5.0.4
Real Name: Laurens Van Acker
Company: Myriade N.V.

Re: Tables in FAQ

Post by Laurens » 13 Mar 2018, 16:32

Hi

Any update on this question? Thanks!

zzz
OTRS wizard
Posts: 188
Joined: 15 Dec 2016, 15:13
OTRS Version?: 3.x - 6.0.x
Real Name: Emin
Company: maxence business consulting GmbH
Contact:

Re: Tables in FAQ

Post by zzz » 13 Mar 2018, 16:38

Hello Laurens,

you have to enable the config Frontend::RichText::EnhancedMode

Best regards
Emin

Post Reply