Search found 24 matches

Go to advanced search

by fcollerette
05 Feb 2018, 22:05
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

I have found the issue: (http://forums.otterhub.org/viewtopic.php?t=33249) CODE: SELECT ALL # <IfModule mod_version.c> # <IfVersion < 2.4> # Order allow,deny # Allow from all # </IfVersion> # <IfVersion >= 2.4> # Require all granted # </IfVersion> # </IfModule> # <IfModule !mod_version.c> # Order al...
by fcollerette
05 Feb 2018, 22:01
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

Hi Roy, I doubled check in my log. I do not see the user. I have setup a sub-site with the same "kerberos config" and this one works well. So I know it's not my kerberos config. Maybe I'm just not putting it at the right place in zzz_otrs.conf .... I tried many variation ... but I can't fi...
by fcollerette
29 Jan 2018, 14:43
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

Also, I check in my databse and I see my users

(select * from users)

So they should match ...
by fcollerette
26 Jan 2018, 22:44
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

I noticed with the php var that my creds were "sAMAccountName@DOMAIN.LOCAL" So I added "KrbLocalUserMapping On" in my "zzz_otrs.conf" and now REMOTE_USER is reporting "sAMAccountName" I also removed these 2 lines from my "Config.pm" since I "fix...
by fcollerette
26 Jan 2018, 22:14
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

Well I figured that part !

here is a quick tip if someone ever needs it.

Code: Select all

<?php var_dump($_SERVER['REMOTE_USER'])?>
by fcollerette
26 Jan 2018, 20:48
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

I know the user (me) is fine as I can login using the webpage.

Is there a way to see what is submitted in the "REMOTE_USER" ?
That way I could actually see what the problem is.
by fcollerette
26 Jan 2018, 20:38
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

Re: SSO not working - Message: Need User!

More info here

I tried using Internet Explore and Chrome. I addded my site in "local intranet" also just in case.

I'm running OTRS version 6.0.2 under CentOS 7 using MariaDB and HTTPD.
by fcollerette
26 Jan 2018, 20:34
Forum: Help
Topic: SSO not working - Message: Need User!
Replies: 9
Views: 479

SSO not working - Message: Need User!

HI everyone, I've been hitting this problems for quite a few days now so I turn to you for help. I've read quite a lot of forum subjects and web pages about Kerberos but seems I'm missing something. Here is just a few I've read today. http://forums.otterhub.org/viewtopic.php?f=62&t=28160&p=1...
by fcollerette
26 Jan 2018, 15:24
Forum: Help
Topic: Trouble setting up HTTPBasicAuth
Replies: 1
Views: 215

Re: Trouble setting up HTTPBasicAuth

Hi,

did you got it to work ?

I'm trying to finalize this setup for my agents.

Any tips ?
by fcollerette
25 Jan 2018, 21:21
Forum: Help
Topic: Queue attribution base on "Customer City"
Replies: 3
Views: 235

Re: Queue attribution base on "Customer City"

Awesome !!!!!

Thanks for the quick reply !!!!

It worked like a charm.
by fcollerette
25 Jan 2018, 17:34
Forum: Help
Topic: Queue attribution base on "Customer City"
Replies: 3
Views: 235

Re: Queue attribution base on "Customer City"

I was initially thinking about the "GenericAgent" but i don't see the "UserCity" field in it.

Maybe there is a way to add it there ?
by fcollerette
25 Jan 2018, 17:32
Forum: Help
Topic: Queue attribution base on "Customer City"
Replies: 3
Views: 235

Queue attribution base on "Customer City"

Hi, it's me again ! :-) OK here is what I wanna do. We are using OTRS internally to manage tickets from our 5 offices. We are manually setting the Dynamic Field "Office" based on the location of the user. (Office 1, Office 2, etc...) This is mainly for statistics tickets/office, asked by o...
by fcollerette
22 Jan 2018, 21:14
Forum: Help
Topic: Modifying "Delete" behavior
Replies: 4
Views: 327

Re: Modifying "Delete" behavior

Found it thx !
by fcollerette
22 Jan 2018, 14:37
Forum: Help
Topic: Modifying "Delete" behavior
Replies: 4
Views: 327

Re: Modifying "Delete" behavior

Hi jojo,

What do you mean by "GenericAgent" ? I crossed that term quite a few times but didn't figure out what it's related to.
by fcollerette
19 Jan 2018, 23:45
Forum: Help
Topic: Modifying "Delete" behavior
Replies: 4
Views: 327

Modifying "Delete" behavior

Hi, I'm trying to fine-tune the "delete" behavior in "Ticket::Frontend::MenuModule###460-Delete" For the link I added "State=5;StateType=closed" so the line looks like this : Action=AgentTicketMove;TicketID=[% Data.TicketID %];DestQueue=Delete;State=5;StateType=closed W...
by fcollerette
15 Jan 2018, 19:44
Forum: Help
Topic: Dashlets - Filtering my owner
Replies: 4
Views: 261

Re: Dashlets - Filtering my owner

Thanks, I noticed the "locked" status.

We are a small internal IT team and thus we don't really want to "lock" tickets so that if anyone has time, they can take over.

That's why I went towards the "responsible" module.

Works quite fine !
by fcollerette
15 Jan 2018, 19:42
Forum: General
Topic: Open TicketZoom after a ticket creation
Replies: 2
Views: 278

Re: Open TicketZoom after a ticket creation

Wow ! How did I missed that !

Thanks a lot for your help.
by fcollerette
12 Jan 2018, 20:52
Forum: General
Topic: Open TicketZoom after a ticket creation
Replies: 2
Views: 278

Open TicketZoom after a ticket creation

HI, I'm looking to get in the TicketZoom after an agent creates a ticket. Currently, when we created a "phone ticket" and save it. We stay in the "New Phone ticket" interface (an new empty one). I would like that is an agent creates a ticket this way that when he saves it, he get...
by fcollerette
12 Jan 2018, 17:22
Forum: Help
Topic: Dashlets - Filtering my owner
Replies: 4
Views: 261

Re: Dashlets - Filtering my owner

Hi everyone,

I finally went with "Responsible" instead of "Owner"

When you activate the "Reponsible" module, you have "My responsabilities" that is added as "filter" in "Open Tickets"
by fcollerette
11 Jan 2018, 23:36
Forum: Help
Topic: Dashlets - Filtering my owner
Replies: 4
Views: 261

Re: Dashlets - Filtering my owner

Actually, I'm looking for something a little bit more like this : Owner=%agent%;

or more like this : Owner=<OTRS_Agent_UserFirstname> <OTRS_Agent_UserLastname>;
by fcollerette
11 Jan 2018, 21:05
Forum: Help
Topic: Dashlets - Filtering my owner
Replies: 4
Views: 261

Dashlets - Filtering my owner

Hi I'm trying to get a dashlet that would work similarly to "My tickets" I'm actually trying to do this show all opened ticket that I am the owner. If I would put that in a string we could say "Owner=Me" I could do something like "Owner=Agent Name" but that would cause ...
by fcollerette
10 Jan 2018, 14:45
Forum: General
Topic: OTRS 6 - Widget modification not applied
Replies: 0
Views: 144

OTRS 6 - Widget modification not applied

Hi, I've played a litte with the "DashboardBackend###0130-TicketOpen" widget. I essentially added this "SortBy=Priority;OrderBy=up;" in the "Sort" attribute. I applied and deployed my modifications. When I refresh the dashboard for my user, no luck. My tickets are not s...
by fcollerette
28 Dec 2017, 22:19
Forum: General
Topic: Problem with "special characters" for user coming from LDAP
Replies: 1
Views: 279

Re: Problem with "special characters" for user coming from LDAP

Well, it looks like I had to ask the question to fin my answer.

I added this to my LDAP parameters

$Self->{CustomerUser} = {
Module => 'Kernel::System::CustomerUser::LDAP',
Params => {
SourceCharset => 'utf-8',
DestCharset => 'utf-8',
by fcollerette
28 Dec 2017, 22:10
Forum: General
Topic: Problem with "special characters" for user coming from LDAP
Replies: 1
Views: 279

Problem with "special characters" for user coming from LDAP

Hi, I have OTRS 6 installed linked with my LDAP. Everything is working quite ok on that part but some of my users have "special characters" in their name. For example my user "François Collerette" is shown as "François Collerette". This seems to be linked to the LDAP &...

Go to advanced search